Hoe werkt het proefpanel?

Ben je leverancier van vegetarische of vegan producten en wil je deze eens laten reviewen door de lezers van Plantpraat.nl? Laat het ons dan weten!
Gebruikersavatar
plantpraat
Site Admin
Berichten: 19
Lid geworden op: di mar 03, 2020 2:14 pm

Hoe werkt het proefpanel?

Berichtdoor plantpraat » di mar 10, 2020 12:27 pm

Het proefpanel werkt als volgt: in het forumoverzicht worden items geplaatst waarop door jullie als bezoekers gereageerd kan worden. Reageren kun je doen door een reactie te plaatsen op één van de items die je graag zou willen proeven of uitproberen of door het sturen van een persoonlijk bericht aan de beheerders van dit forum.

Deelname is uiteraard gratis! Wanneer jij uit de inzendingen geselecteerd wordt, dan stellen we je daarvan per e-mail of bericht op de hoogte. Nadat we je op de hoogte hebben gesteld zullen we het betreffende product kosteloos aan je toesturen.

Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten dat jij op basis van jouw bevindingen een review schrijft over het betreffende product. Uiteraard worden foto's van het testproces erg op prijs gesteld.

Voor bedrijven
Heb jezelf een bedrijf, ben je fabrikant van vlees vervangende producten of breng je een nieuw product op de markt dat je graag aan het kritische proefpanel wilt voorleggen? Neem dan contact op met de beheerders van dit forum.
Beheerder Plantpraat.nl
Plantpraat.nl is een initiatief van Cookin' BV - www.cookin.nl
Het weblog voor vleesvervangers - www.plantaardig.org

Terug naar “Proefpanel”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten