Vega fajita wraps met groenten en pecannoten
Geplaatst: di mar 10, 2020 5:45 am
Fajita wraps zijn ondertussen helemaal geïntegreerd in veel Nederlandse keukens. Ben je toe aan een variatie op deze klassieker? Maak deze vega fajita wraps met veel groenten en pecannoten voor een zoete twist! Het gerecht is heerlijk kruidig door de kruidmix van Santa Maria. Eet smakelijk!
Ingrediënten
Voor 4 personen
Fajita wraps
1.5 stuk rode paprika
1 stuk courgette
1 stuk rode ui
400 g voorgekookte kikkererwten, afgegoten en gespoeld
100 g pecannoten
1 zakje Santa Maria Fajita Seasoning Mix Original
1 el plantaardige olie
Toppings & bijgerecht
Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild
1 verpakking Santa Maria Tortilla Original Medium (8 pack)
200 g romeinse sla
Guacamole
2 stuks avocado
1 zakje Santa Maria Dip Mix Guacamole
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 ˚C.
Meng de paprika, courgette, ui, olie en fajita kruidenmix in een kom.
Bak de groenten in een ovenschaal in 10-15 minuten gaar.
Maak ondertussen de guacamole door de avocado en kruidenmix te prakken en mengen in een kom. Zet deze opzij.
Voeg de afgespoelde kikkererwten en pecannoten toe aan de ovenschaal en laat nog 5 minuten mee braden.
Dien de gegrilde groenten op met warme tortilla’s, de salsa, sla en de guacamole.
Fotocredits: Santa Maria
Ingrediënten
Voor 4 personen
Fajita wraps
1.5 stuk rode paprika
1 stuk courgette
1 stuk rode ui
400 g voorgekookte kikkererwten, afgegoten en gespoeld
100 g pecannoten
1 zakje Santa Maria Fajita Seasoning Mix Original
1 el plantaardige olie
Toppings & bijgerecht
Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild
1 verpakking Santa Maria Tortilla Original Medium (8 pack)
200 g romeinse sla
Guacamole
2 stuks avocado
1 zakje Santa Maria Dip Mix Guacamole
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 ˚C.
Meng de paprika, courgette, ui, olie en fajita kruidenmix in een kom.
Bak de groenten in een ovenschaal in 10-15 minuten gaar.
Maak ondertussen de guacamole door de avocado en kruidenmix te prakken en mengen in een kom. Zet deze opzij.
Voeg de afgespoelde kikkererwten en pecannoten toe aan de ovenschaal en laat nog 5 minuten mee braden.
Dien de gegrilde groenten op met warme tortilla’s, de salsa, sla en de guacamole.
Fotocredits: Santa Maria