Remia C’est Ça sauzen

Gebruikersavatar
plantpraat
Site Admin
Berichten: 21
Lid geworden op: di mar 03, 2020 2:14 pm

Remia C’est Ça sauzen

Berichtdoor plantpraat » di mar 10, 2020 6:36 am

De Beste Introductie 2019 is door Remia gewonnen met de warme sauzen van C’est Ça. Senior productmanager foodservice Ellen van Geenen geeft op Outofhome-shops.nl graag een toelichting op het winnende product.

Wat is jullie eerste reactie op het winnen van de Beste Introductie?
“Wat een mooi compliment om deze award van onze partners te ontvangen! Tegelijk is dit een bevestiging dat wij met de warme sauzen van C’est Ça een mooie serie in de markt hebben gezet waarmee wij de behoeftes van de klant beantwoorden. Er zijn steeds meer vegetariërs, flexitariërs en vegans in Nederland en ook mensen met een voedselintolerantie. De warme sauzen van C’est Ça zijn 100% plantaardig en volledig vrij van allergenen. Iedereen kan er dus van genieten.”

Waarom denken jullie dat jullie klanten het product hebben gekozen tot Beste Introductie 2019?
“De warme sauzen van C’est Ça passen perfect bij de trend naar meer plantaardige producten en producten die vrij zijn van allergenen. Zij bieden ook een oplossing voor het personeelstekort, waarmee veel restaurantlocaties momenteel te maken hebben. Een van de grootse uitdagingen binnen out-of-home en specifiek horeca. Zij zijn een heerlijke basis waarmee iedereen smakelijke gerechten kan bereiden. Tevens kunnen zij ook kant-en-klaar worden gebruikt, zonder extra toevoegingen. Wij hebben de introductie ondersteund met een introductiepakket, inclusief receptideeën en handige tips. Hiermee hebben ondernemers meteen inspiratie voor wat zij er allemaal ermee kunnen bereiden.”

Wat zijn de plannen met dit product voor aankomend jaar?
“Wij zullen de warme sauzen van C’est Ça ook dit jaar ondersteunen door middel van online- en offlinecampagnes, demonstraties op vakbeurzen en workshops.”

Hoe geven jullie invulling aan de ondersteuning?
“Door, onder andere, online- en offlinecampagnes in vakbladen, demonstraties op diverse vakbeurzen, workshops en receptideeën ter inspiratie.”

Wat mogen we dit jaar weer van jullie aan mooie introducties verwachten?
“Wij hebben onlangs op de Horecava een aantal nieuwe producten geïntroduceerd: Remia Fritessaus Plantaardig; de eerste ei-vrije fritessaus met de romige smaakbeleving die je van fritessaus gewend bent. Deze is 100% plantaardig, lactosevrij, glutenvrij en geschikt voor iedereen, dus ook voor vegetariërs en vegans. Remia Burger & Grill sauce Brewing Brad Smokey BBQ Beer sauce: een variant op de onverminderd populaire Smokey BBQ sauce, met de kenmerkende smaak van lokaal gebrouwd blond bier van de Leckere. De saus onderscheidt zich door zijn heerlijke hopsmaak en is niet alleen de perfecte finishing touch voor een burger of hotdog, maar ook te gebruiken in warme bereidingen als pulled pork of voor het aflakken van spareribs. Gouda’s Glorie Creamy Cheese Style: een heerlijk romige saus met de smaak van Goudse kaas. De saus is warm en koud te gebruiken en multitoepasbaar; heerlijk op een frietje (in combinatie met andere toppings zoals bacon, lente-uitjes en jalapeños), maar ook op een burger en bij nacho’s.”

Juryrapport:
“De C'est Ça warme sauzen van Remia zijn mooi voor een ieder die op een gemakkelijke manier een saus van hoge kwaliteit wil serveren, zónder al te veel tijd te besteden aan de bereiding.”

Bron: Out.of.Home Shops

Afbeelding
Beheerder Plantpraat.nl
Plantpraat.nl is een initiatief van Cookin' BV - www.cookin.nl
Het weblog voor vleesvervangers - www.plantaardig.org

Terug naar “Ingrediënten & producten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron